Campionatul National de Brazilian Jiu-Jitsu 2019Asociatia Pro BJJ cu sprijinul Federației Române de Arte Marțiale organizează pe 21 septembrie 2019 prima ediție a Campionatului Național de Brazilian Jiu-Jitsu, dedicată categoriilor Adulți și Master.

Înscrierea în competiție se va face individual de către cluburi prin trimiterea listei cu sportivi la e-mail: mastacan_cristian@yahoo și fram_w@yahoo.com, pentru verificarea acestora, ulterior fiind introduși pe platform Smoothcomp. Listele se vor trimite până la data de 10 septembrie 2019, ora 20:00.

Obligatoriu, listele de înscriere vor menționa:

 • Numele și Prenumele (exact cum apare în CI, cu diacritice),
 • categoria de greutate la care dorește să participle,
 • CNP-ul,
 • Data nașterii, Locul nașterii,
 • Gradația actuală.

Sportivii ce dețin alte gradații superioare în alte stiluri decât Brazilian Jiu-Jitsu, pot participa la categoria centurilor albastre / mov.

Categoriile la care sunt înscriși mai puțin de 3 sportivi nu se vor desfășura, sportivii putând opta pentru participarea la categoria superioară de greutate / centură, sau doar pentru primirea unei medalii, fără a lupta. În cazul ultimelor categorii de greutate, categoriile se vor disputa indiferent de numărul de înscriși.

Condiții de participare:

 • Pentru cluburi – autorizația anuală de funcționare FRAM
 • Pentru sportivi:
 1. Budopass FRAM
 2. Viza anuală FRAM
 3. Viza medicală (medic sportiv)
 4. Asigurare medicală în caz de accidentare

Taxa de înscriere în competiție este de 100 lei / sportiv / probă de concurs. Aceasta se va plăti direct la secretariatul concursului, la sala de competiție.

Categorii de greutate și informații suplimentare:
https://smoothcomp.com/en/event/2636  sau +40775 619 670 (Mastacan Cristian)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.