Cupa Romaniei la Taekwon-do ITF - Sibiu 2017

Sibiul redevine capitala artelor marţiale. Sala Transilvania din Sibiu va fi gazda uneia dintre cele mai importante competiţii de gen, la nivel naţional, Cupa României la Taekwon-do ITF. Evenimentul planificat în perioada 17-19 noiembrie 2017 este organizat şi anul acesta de PUMA Club Sibiu în colaborare cu Federaţia Română de Taekwon-do ITF.

La ediţia din acest an a Cupei României la Taekwon-do ITF şi-au anunţat prezenţa peste 400 de sportivi din partea a peste 20 de cluburi de taekwon-do din toată ţara. De asemenea, oficialii Federaţiei Române de Taekwon-do vor fi prezenţi la Sibiu pentru a asista la această cupă naţională de mare anvergură.

Deschiderea oficială a competiţiei va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie 2017, începând cu ora 18:00 şi va debuta cu discursul tradiţional susţinut de preşedintele Federaţiei, Cosmin Oprescu.

Competiţiile sunt împărţite pe grupe de vârstă şi categorii de concurs şi se desfăşoară după un program prestabilit. Intrarea este liberă pentru toţi iubitorii sportului. Spectatorii vor putea urmări live prestaţia sportivilor, inclusiv pe ecranele LED instalate în sală pentru o mai bună vizionare a probelor de concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.