Competiție Națională de Muay BoranFederația Română de Freestyle Kickboxing și Clubul Sportiv Criss Ryu vă invită în data de 25 Februarie 2017 la Concursul Național de Muay Boran – ediția a 3-a în Buzău.

Participarea la Concursul Național de Muay Boran este condiționată de existența următoarelor documente:

1. Legitimație sportiv vizată
2. Asigurare medicală + viză medicală
3. Acordul părinților de a intra în competiție (pentru minori) și declarația pe propria răspundere pentru cei peste 18 ani.
4. Echipament de protecție conform regulamentului (cască, proteză dentară, cochilie, tibiere, mănuși, tibiere ciorap, cotiere, genunchiere + la fete protecție de piept).

Înscrierile se vor face până pe data de 19 Februarie 2017, și se vor face DOAR online: înscriere concurs Muay Boran, nu se acceptă depășirea acestui termen.

Taxa de participare în competiție este de:

  • 60 lei /sportiv prima categorie
  • 50 lei / sportiv pentru a 2-a, a 3-a categorie

Cântarele pentru cluburile din București se vor face în perioada 20-23.02.2017, la unul dintre sediile federației (strada Lespezi, nr. 6, sector 5, sau strada Căpitan Nedelcu Ilie, nr. 2F, sector 5), NUMAI cu o programare în prealabil, la numărul de telefon 0786.288.666 – Andreea).

Pentru cluburile din alte localități, cântarul se va face fie vineri (în aceleași condiții de mai sus), fie vineri 24.02.2017 la Buzău, data cu care avem rugămintea să trimiteți listele cu data de naștere, categoria la care intră sportivul, dar mai ales categoria de kilograme, pentru ca sâmbătă dimineața, cei care nu se încadrează în categorie vor fi excluși din competiție (nu se returnează taxa de participare).

Evenimentul are loc în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău.

Pentru alte informații, puteți suna la numărul de telefon 0749 083 670 – Promoter Cristian Michiduță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.