Campionatul Național de Taekwon-do ITFFederaţia Română de Taekwon Do I.T.F. şi Clubul Sportiv Kwang-Gae Iași împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului organizează în luna martie Campionatul Național de Taekwon-Do I.T.F.

Campionatul Național de Taekwon Do I.T.F se adresează juniorilor III, II, I precum și seniori, și se va desfășura în perioada 10-12 martie 2017, în localitatea Iași, județul Iași.

Comitetul de organizare al Campionatului Național de Taekwon Do I.T.F face eforturi deosebite pentru a vă oferi cele mai bune condiţii de întrecere aşteptând cu nerăbdare să întâmpine un număr cât mai mare de sportivi, la acest eveniment sportiv.

Informații, fișa de înscriere și noutăți despre campionatul de Taekwon Do I.T.F se pot găsi pe site-ul Federatiei de Taekwon-Do.

Înscrierea în competiţie se va face vineri 10 martie 2017, de la ora 16.00 până la ora 19.00 la Sala Polivalentă din Iași. Aceasta se va face de către 1 antrenor / instructor de la clubul respectiv.

Acesta va verifica fişele de înscriere în competiţie trimise până la data de 1 martie 2017 prin e-mail la secretary@taekwondo-itf.ro, fişele de legitimare, tabelele centralizatoare şi carnetele de legitimare completate și cu pozele lipite, puse în ordinea înscrierii sportivilor pe fişe şi va achita taxele de competiţie.

Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă, Strada Palat, Nr. 2, Iași, România.

Organizatorul (Clubul Sportiv Kwang-Gae) poate fi contactat astfel:

  • Numărul de telefon: 0722.367.582
  • Mail: office@itf-iasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.