Gala UFT de MMA si Kickbox - ClujGala UFT de MMA si Kickbox în Cușcă se întoarce la Cluj pe 5 Mai, la Sala Sporturilor Horia Demian, pentru cea de-a VI-a ediție și va aduce în fața publicului un show de proporții, cu cele mai spectaculoase lupte organizate vreodată în municipiu.

Main-event-ul celei de-a VI-a ediții a Galei va fi meciul pentru Centura Transilvaniei la Kickbox, disputat între Flavius Boiciuc, detinatorul centurii și Cibu Adrian, câștigătorul Piramidei la 80 kg, de la Deva.

În cadrul aceluiași eveniment se vor defășura și meciuri incendiare de arte marțiale mixte, pentru Centura UFT, și Prima Centura UFT pe reguli de MMA la categoria -77 kg.
Fanii sporturilor de contact sunt așteptati în număr cât mai mare să își susțină favoriții!

Vor lupta cei mai buni luptători din Cluj, din Transilvania dar și din Olanda, Anglia, Moldova sau Germania.

UFT este singura promotie de Arte Martiale Mixte si Kickbox în cușcă din România dar și singura promoție din Cluj-Napoca. Evenimentele UFT au început să fie organizate încă din 2012. La ultimul eveniment Gala UFT a reușit să adune un public de peste 2500 de persoane în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, iar acum vor avea ca și invitați nume mari din cele mai importante promoții de arte marțiale din lume!

Noutăți despre Gala UFT ce va avea loc pe 5 Mai la Cluj puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului.

Tineți aproape!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.