Campionatul mondial de karate fudokan - Cluj 2017Clujul găzduieşte, între 3 şi 5 noiembrie 2017, Campionatul Mondial de Karate Fudokan. Competiţia va reuni aproximativ 2.000 de sportivi din peste 40 de ţări, care se vor lupta pentru cele 900 de medalii puse în joc de organizatori. Din acest punct de vedere, Campionatul Mondial de Karate Fudokan va fi una dintre cele mai mari competiţii sportive organizate în capitala Transilvaniei.

A 7-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate Fudokan este organizată de Federatia Romana de Karate Traditional în colaborare cu Asociația Județeană de Karate Tradițional Cluj, ACS Fortuna CLUJ, Hampton by Hilton Cluj-Napoca, cu sprijinul Municipiul Cluj-Napoca şi Consiliului Local Cluj-Napoca şi al Consiliul Judetean Cluj.

Campionatul Mondial de Karate Fudokan se desfășoara în Sala Polivalentă unde vor fi amenajate 12 suprafeţe de concurs (tatami). În total, nu mai puţin de 480 de lupte vor avea loc în concurs.

Organizatorii le pregătesc spectatorilor din Sala Polivalentă o serie de surprize în cele trei zile de competiţie. În completarea luptelor din concursul oficial, care se anunţă extrem de disputate, în Sala Polivalentă vor avea loc demonstraţii de karate, spargeri şi momente inedite, printre care şi un „fusion” spectaculos între karate şi balet.

Una din surprizele celei de-a VII-a ediții a Campionatului Mondial de Karate Fudokan este prezența specialistul în artele marțiale cu multiple titluri mondiale si zeci de titluri europene Cornel Mușat (este distins cu medalia „Meritul sportiv clasa III”, este deținător al „Certificate of a Ward” și al diplomei de excelență pentru aportul adus în Karate Fudokan).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.