Open Special Needs Judo Tournament 2018 - Cluj NapocaAsociatia AGA Down Sindrom Cluj Napoca anunță organizarea Taberei Internaționale de Judo Adaptat persoanelor cu nevoi speciale în perioada 8-10 septembrie 2018.

Proiectul este aprobat de Primăria Municipiului Cluj Napoca, Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca și Direcția de Asistență Socială și Medicală.

În cadrul acestui proiect, în data de 09 septembrie 2018, va avea loc competiția “OPEN SPECIAL NEEDS JUDO TOURNAMENT – 2018 Cluj Napoca – ROMÂNIA“ în care peste 50 de judoka cu nevoi speciale din România și alte țări europene vor concura și vor fi premiați cu diplome și medalii.

Competiția este structurată pe 5 nivele de dizabilitate, conform regulamentului SNJU.

Înscrierile se pot face până în data de 10 august. Până în acest moment s-au anunțat sportivi din Olanda, Marea Britanie, Suedia și România.

Această competiție se realizează cu sprijinul Special Needs Judo Union, Federației Române de Judo, Universității Babeș-Bolyai și Asociația DOWN București care va împărtăși din experiența organizării primei ediții a acestei competiții (2017).

Proiectul face parte din evenimentele dedicate serbării Centenarului la Cluj-Napoca.

Pentru informații eveniment și relații presă: Antoaneta Vanea – Tel mobil: 0747029391
Pentru înscrieri sportivi: Alexandru Zelko – Tel mobil: 0744171445

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.