Eduard Irimia - SuperkombatÎntr-un interviu acordat Ziare.com, proprietarul promoției Superkombat afirmă că e dispus să se așeze la masa negocierilor cu frații Stoica, Andrei și Bogdan.

“Pentru mine conflictul inițial este închis atât timp cât ei nu mai activează în colaborare cu fostul club, pasul doi este și dorința lor de a veni la masa negocierilor și noi suntem pregătiți să redeschidem o colaborare”, a declarat Eduard Irimia.

La sfârșitul anului trecut, Superkombat a semnat un contract cu televiziunea americană CBS, iar managerul Superkombat e mândru de această lovitură: “În sporturile de contact suntem una dintre cele 4 promoții globale care au un deal cu o televiziune americană, UFC este la Fox tv, Bellator la Spike, Glory la ESPN 3, iar noi pe CBS Sports Network”.

2017 va reprezenta revenirea în circuitul K1 a lui Daniel Ghiță și nu e imposibil să-l vedem pe acesta luptându-se în circuitul Superkombat, în România, conform lui Irimia: “Dacă există interesul unui mega main-event, putem aduce orice sportiv, inclusiv mai scump decât Daniel Ghiță, dar important este feedbackul evenimentului”.

Prima gala Superkombat din 2017 va avea loc duminica, de la ora 20:00, la Berăria H din București.

Prețul unui bilet este de 50 de lei și poate fi achiziționat de la Berăria H, magazinele Diverta sau on-line, de pe myticket.ro

Interviul poate fi citit integral pe Ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.