Campionat National -Seniori-Cluj-NapocaÎn weekend-ul recent încheiat, Cluj-Napoca a fost gazda finalei Campionatului Național de Seniori individual. Un număr de 230 de judoka s-au luptat pentru titlul național dar și pentru premiile puse la dispoziție de către sponsorii FRJ.

Campionatul Național de Seniori s-a bucurat anul acesta de o importanță mediatizare dar și de aportul financiar al mai multor sponsori care au oferit premii în bani pentru sportivii ce au ocupat primele trei locuri pe podium dar și primelor cinci cluburi care au performat la această competiție.

La deschiderea oficială au fost prezenți domnii Marius Duna, ministrul Tineretului și Sportului, Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Roman, domnul Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca, președintele și vicepreședinții Federației Romane de Judo.

“Pe tatami sunt o bună parte din valorile pe care le putem promova în judo-ul mondial. Nu suntem mulți. Dar marele merit al nostru e că atâția câți suntem, reușim să punem judo-ul pe hartă. Am avut campioană olimpică, avem campioni europeni, avem vicecampioni mondiali și așteptăm să avem și de acum înainte. Pentru că așa cum noi românii am demonstrat, nu numărul contează, valoarea și dedicația”, a precizat domnul Cozmin Gușa, în discursul de deschidere.

Sursa: FrJudo.ro

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.