Cristian SpetcuLuptătorul Superkombat, Cristian Spetcu, a obținut două victorii impresionante sâmbătă seară în China, reușind să câștige turneul piramidal la categoria ușoară. Ambele succese au venit împotriva unor luptători chinezi, în finală reușind să câștige prin KO.

Campion mondial WTKA din 2015, atunci când l-a învins pe marocanul Ahmed West la Superkombat Milano, cel poreclit “Polo” datorită trecutului său în acest sport (n.r. a fost campion național de juniori cu Dinamo), a fost aplaudat la scenă deschisă de cei aproximativ 5.000 de fani chinezi care au asistat la gala organizată în Changji.

În primul meci, Cristi Spetcu s-a impus la puncte în fața lui Fang Feida, campionul Chinei, asta după ce în ultima repriză l-a pus pe acesta la podea cu o lovitură de braț. În finală, elevul lui Ciprian Sora l-a făcut KO în repriza a doua pe Wang Wanli, asta după ce chinezul a fost numărat de două ori în prima rundă. Totul s-a încheiat cu o lovitură joasă de picior, Wanli fiind nevoit să abandoneze.

“Vă mulțumesc tuturor pentru susținere. A fost o aventură incredibilă, sunt foarte fericit”, a spus Cristi Spetcu la finalul evenimentului la capătul căruia a ajuns la 15 victorii obținute în cariera profesionistă.

“Cristi a respectat exact ceea ce i-am transmis, a păstrat distanța optimă, s-a apărat pe durata fiecărui atac și nu i-a permis adversarului să se apropie. După două meciuri, are doar o mică accidentare, iar asta ne bucură. Mândri că am reprezentat cu succes școala românesc de kickboxing. Mulțumim Superkombat, Eduard Irimia, sponsorilor și tuturor susținătorilor”, a declarat și Ciprian Sora.

Cristi Spetcu va reveni în ring, chiar pe 12 noiembrie, atunci când va lupta în gala Superkombat de la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.