Vă așteaptăm la malul Dunării pentru cea mai mare competiție de BJJ a acestei ierni, Cupa Danubius ediția a XI-a. Aceasta se va desfășura în data de 24 februarie 2024, iar data limită de înscriere este 18 februarie.

Cluburile trebuie să prezinte certificatele de naștere pentru sportivii sub 14 ani, iar sportivii cu vârsta peste 14 ani trebuie să prezinte un act de identitate valid. Cântarul oficial și validarea listelor se face doar în zilele urmatoare:

  • 23 februarie: 18:00 – 20:30 (vineri seara)
  • 24 februarie: 07:30 – 09:00 (sâmbătă dimineața). Cântarul se face în pantaloni scurți și tricou.

NU SE ADMITE TOLERANȚĂ LA CÂNTAR.
Sportivii care se prezintă la cântar și nu se încadrează în categoria de greutate în care sunt înscriși vor fi mutați în categoria de greutate superioară, dacă plătesc o suprataxă de 50 de ron.

Sportivii U18 se încadrează în următoarele categorii valorice:

  • Sportivii care practica bjj de mai puțin de un an și dețin centura alba sau gri cu alb trebuie înscriși la categoria “centuri albe”
  • Sportivii care practica bjj 1 – 3 ani și dețin centura gri sau gri cu negru trebuie înscriși la categoria “centura gri”
  • Sportivii care practica bjj 3 – 5 ani și dețin centura galbena cu alb, galbena sau galbena cu negru trebuie înscriși la categoria “centura galbena”
  • Sportivii care practica bjj de mai mult de 5 ani trebuie înscriși la categoria “centura portocalie – verde”.

Informații privind categoriile: https://ajptour.com/en/ajp-divisions
Regulament: https://ibjjf.com/books-videos
Înscrierile se fac doar pe platforma: https://smoothcomp.com/

Pentru mai multe informații: florin.cernat@yahoo.com și Whatsapp – 0727730648, precum și pagina de facebook a evenimentului – Cupa Danubius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.