Campionatul National de Sport BJJ Gi & NoGi 2020Federația de Sport BJJ din România în parteneriat cu ACS Samuraii Florii de Cireş Voiniceni şi cluburile co-organizatoare ACS Brave Combat, Asociația Sportivă Brazilian Power Team România, Asociația FG Academy Târgu Mureș şi Clubul Sportiv Cătălin Zmărăndescu Sports Academy, vă invită la prima ediţie a Campionatului Naţional de Sport BJJ Gi & NoGi care va avea avea loc în Târgu-Mureş, pe data de 7 Martie 2020.

Competiţia este adresată cetăţenilor români, iar regulamentul meciurilor este cel aprobat de forul internaţional şi european de resort disponibil pe site-ul sjjif.com.

Campionatul Naţional de Sport BJJ va beneficia de susţinerea board-ului Federaţiei Europene, la competiţie fiind prezenţi atât preşedintele Marcello Rosa, cât şi vicepreşedintele forului European, Cătălin Vlad, care reprezintă România în prima funcţie externă importantă pentru BJJ-ul autohton.

Competiţiile de Sport BJJ oferă şanse egale, indiferent de arta de grappling practicată, din picioare sau predominant sol, regulamentul fiind simplu și accesibil, nu doar pentru cei ce vin din grappling gi/no gi sau BJJ, dar și pentru cei ce vin din lupte, judo, sambo, budokai, kempo, ori shuai-jiao (wushu).

Competiţia va începe la ora 10:00, cu divizia GI, cu saltele destinate copiilor, juvenililor, adulţilor şi categoriei Master. La terminarea acestei divizii se va continua cu divizia NoGi, după o pauză de 30 minute.

Echipamentul permis în cadrul competiției:

  • Pentru divizia Gi: kimono alb, albastru, sau negru, de BJJ sau Judo. Sunt admise şi Kimonourile de Kempo sau Budokai, ca variante combinate de gi-uri, dar cu menţiunea că mânecile bluzei de gi trebuie să fie suficient de lungi pentru a permite prize, respectiv spre încheietura pumnului.
  • Pentru divizia NoGI: short, tricou mulat/rashguard/dres de lupte. NU se va lupta fără rashguard (la bustul gol). NU se va lupta cu ghete de lupte, sambo sau cu alte variante de echipament.

Listele cu competitori se vor trimite până la data de 24.02.2020, ora 00:00 pe adresa de mail sportbjj@yahoo.com.

Mai multe informații despre desfășurarea competiției se pot găsi pe pagian de facebook a evenimentului.

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.