Cupa Danubius BJJ 2019Sezonul Belt League 2019 debutează la Brăila pe data de 20 aprilie, în Sala Polivalentă, cu ediția a VII-a a cupei Danubius.

Cupa Danubius este organizată de Clubul Sportiv Daos în colaboare cu Asociația Pro BJJ și reunește la start sportivi din țară și din străinătate în diviziile:

  • Copii, Începători (0-2 ani experiență),
  • Intermediari (2-4 ani),
  • Avansați (peste 4-6 ani),
  • Expert (peste 6 ani),
  • Adulți și Master.

Categoriile de greutate cu excepția heavy weight sunt cele folosite de UAEJJF (nu se acceptă nicio toleranță la cântar și taxa de înscriere nu se înapoiază).

Competiția este deschisă oricărui practicant de arte marțiale sau sporturi de contact, indiferent de naționalitate, club sau federație de care aparține. Nu sunt solicitate taxe suplimentare în afara celei de înscriere în competiție.

Belt League 2019 cuprinde 4 etape: Cupa Danubius (Brăila, 20 aprilie), Internațional Pro (Galați, 22 iunie), Tomis Open (Constanța, 27 iulie) și Cupa României la BJJ (București, 19 octombrie).

La finalul sezonului vor fi oferite 4 Pachete de călătorie (câte unul pentru categoriile Începători, Intermediari, Avansați și Experți) la Campionatul Mondial de BJJ, Abu Dhabi 2020 și 1 excursie (copil și însoțitor) la Disneyland Paris!

Mai multe înformații despre competiție: florinbjj@gmail.com sau tel:0727.730.648

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.