Tamashiy Interclub kickboxingSâmbătă, 17 iunie 2017, Shopping City Timișoara va găzdui o demonstrație și competiție de arte marțiale de contact în stilul kickboxing.

Vor participa aproximativ 100 de sportivi, cu vârste cuprinse între 4 și 30 de ani, în cadrul a doua secțiuni de luptă: light-contact pentru copii și full-contact pentru adulți.

Este un eveniment dedicat sportivilor începători, organizat și arbitrat de arbitrul internațional MMA și Președintele Clubului Sportiv Tamashyi Timișoara, Alin Dubleș.

În cadrul evenimentului, vor fi prezente cluburi sportive din Timișoara, Deta, Carpiniș, Liebling, Sânandrei, Lugoj, Caransebeș, Buziaș, Reșita, Deva, Cluj, Rodna, Herculane, DR-TR Severin, Uricani, Dej și Hunedoara.

Regulamentul competiției este unul de K1. În cazul copiilor, pentru light-contact,  echipamentele de protecție sunt obligatorii: cască, tibiere, vesta protecție, mânuși, protecție dentară și protecție inghinală.

La finalul demonstrațiilor, spectatorii se pot bucura de meciuri cu sportivi profesioniști într-o mini gala de kickboxing.

Sursă: Opinia Timișoarei.ro

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.