campionat mondial ju jitsu poloniaÎn perioada 25-27 noiembrie 2016, la Wroclaw, Polonia, sa desfășurat Campionatul Mondial de Ju-Jitsu pentru seniori, organizat de Federația Internațională de Ju-Jitsu (JJIF). La concurs au participat 46 de țări cu peste 500 de sportivi din toate continentele, care au concurat la Duo Classic și Duo Show (demonstrativ), Fighting (combat semi-contact) și Ne-Waza (luptă la sol similară BJJ).

În acest an, România a fost reprezentată la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu seniori de un lot de șapte sportivi, care au concura în toate probele disponibile, după cum urmează:

– Duo Classic + Duo Show – echipa Ionuț Dobre + Doru Galan, componenți ai clubului Budo Seishin, ce au reușit să urce pe treapta a III-a probei de Duo Show;

– Fighting – Edward Paulescu, component al clubului Shin Daito București, ce a concurat în cadrul categoriei -77 kg, fără a reuși o clasare pe podium.

– Ne-Waza – prin sportivii clubului Absoluto, Camil Moldoveanu, Horațiu Balint și Dinu Bucaleț, precum și Mihai Handrea și Edward Paulescu. Din pacate la această probă doar Horațiu Balint a reușit peformanța de a se urca pe locul III a probei, acesta luptând la categoria de -77kg. Pe lângă această performanță, la Ne-Waza, lotul României a câștigat 2 locuri V prin Mihai Handrea la categoria -62kg și prin echipa (Mihai Handrea, Dinu Bucălet, Horațiu Balint, Eduard Păulescu și Camil Moldovanu).

Lotul Național de Ju-Jitsu a fost însoțit de antrenorul Tudor Mihăiță și de Arbitrii World A Constantin “Cory” Văcărenco și Dana Mortelmans.

Felicitări echipei României !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.