Complex Sportiv Naţional CSN Bascov – Budeasa

  Complex Sportiv Bascov Budeasa
  Loading Map....

  Address
  Com. Budeasa, Arges, 117155
  Budeasa Mare  Romania


  Complex Sportiv Bascov BudeasaSituat într-o zonă pitorească, detașat complet de tumultul vieții cotidiene, la 5 km de municipiul Pitești, de o parte și de alta a râului Argeș, Complexul Sportiv Național Bascov – Budeasa este locul ideal atât pentru cantonamentele grupurilor sportive, cât și pentru relaxare.

  Baza de cazare a Complexului Sportiv Național Bascov – Budeasa conține în principal un hotel, care dispune de 140 locuri de cazare (apartamente și camere cu trei paturi) care beneficiază de încălzire și apă caldă de la centrala proprie.

  Fiecare cameră a hotelului dispune de baie proprie, frigider, televizor și internet wireless.

  Complexul Sportiv Național Bascov – Budeasa pune la dispoziție un bar propriu, care oferă o gamă variată de produse, pe care le puteți savura alături de prieteni, la o partidă de biliard.

  Complexul Sportiv Național Bascov – Budeasa are o sală de mese, unde puteți mânca preparate culinare tradiționale, specifice bucătăriei românești, dar și internaționale, în funcție de preferințele dumneavoastră.

  Complexul Sportiv Național Bascov – Budeasa pune la dispoziția oaspeților săi:
  – sală de lupte;
  – sală de haltere;
  – sală de forță;
  – teren de minifotbal cu instalație de nocturnă;
  – pistă de caiac-kanoe;
  – saună;
  – cadă pentru hidromasaj;
  – transport microbus;
  – cazare în căsuțe tip camping.

  Toată această bază materială sportivă și celelalte dotări sunt puse la dispoziție, în limita locurilor disponibile și în concordanță cu regulamentul de organizare și funcționare al Complexului Sportiv Național Bascov – Budeasa.

  Sursa: Complex Bascov – Budeasa

  Upcoming Events

 • No events in this location
 • LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.