Centru Multifunctional Craiova

  centrul multifunctional craiova
  Loading Map....

  Address
  Strada Târgului 26, 200632
  Craiova  Romania


  Centrul Multifuncțional Craiova oferă firmelor expozante toate facilitățile necesare, clădirea dispunând de instalații moderne de funcționare, utilaje și echipamente electrice de ultimă generație.

  Clădirea adăpostește 23 spații destinate birourilor, spații expoziționale, 4 săli de conferință, spații cu destinații diferite pentru buna funcționare a activităților ce se vor desfășura în interiorul clădirii. Circulația vizitatorilor în interiorul clădirii este asigurată de 6 scări și 4 lifturi panoramice.

  Din punct de vedere arhitectural, construcția Centrul Multifuncțional Craiova este o clădire amplă, având un regim S+P+2E, ajungând la înălțimea de 27 m. Forma circulară cu diametrul de 80 m este completată de terasele și rampele înconjurătoare ce au rol de legătură între nivele. Etajele 1 și 2 sunt realizate sub formă de subpantă prin retrageri succesive în raport cu parterul, dând astfel naștere unui atrium central cu diametrul de 40m.

  Persoanele care vor să ajungă la Centru Multifunctional Craiova pot folosi mijloacele de transport în comun care circulă pe următoarele trasee:

  • Traseul 1: Gară – Olteț – Spitalul nr. 1 – Olasprod și retur
  • Traseul 4: Făcăi – Romanești – Olteț – Piața Centrală și retur
  • Traseul 6: Craiovița Nouă – Teatrul Național – Spitalul nr. 1 – Romanești – Parc – Universitate – Craiovița Nouă
  • Traseul 24: Olasprod – Parc – Institut – Vamă – Siloz – Spitalul nr. 1 – Dunărea – Olasprod

  Upcoming Events

 • No events in this location
 • LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.