Luptă în ring, nu în stradă

  Luptă în ring, nu în stradă

  Luptă în ring, nu în stradăClubul Sportiv “Power Gym Craiova” va organiza, sâmbătă, 1 aprilie 2017, o competiţie sportivă sub sloganul „Campanie antiviolenţă – Respect World Series – Luptă în ring, nu în stradă”, proiect început la Pitești.

  Concursul este destinat atât sportivilor amatori cât şi sportivilor profesionişti, arbitrajul urmând să fie pe baza regulamentului K-1 și MMA.

  Fenomenul local de kickboxing aduce în prim plan sportivi juniori, campioni europeni, așa cum este cazul lui Enzo Minca de la Power Gym Craiova sau campioni europeni de muay -thai așa cum este Armand Nicolae sportiv al aceluiași club, dar și Mario Boboc de la Academia Florin Boboc. Aceștia sunt trei dintre sportivii regăsiti pe under card, în deschiderea galei.

  Invitați speciali ai evenimentului sunt Alin Panaite, președinte al RESPECT WORLD SERIES, și artista Reyna Vox. Prezentatoarea evenimentului “Luptă în ring, nu în stradă” este maria Magdalena Osman.

  Evenimentul va reuni peste 100 de sportivi din întreaga ţară, urmând să se desfăşoare în incinta Centrului Multifuncțional din Craiova. De menţionat că, cei mai buni sportivi vor fi selecţionaţi pentru RESPECT WORLD SERIES.

  Cântarul oficial se va organiza vineri, 31 martie 2017, de la cu ora 19.00, în incinta Mall Craiova.

  Competiţia de amatori va începe sâmbătă, 1 aprilie 2017, de la ora 12.00, iar gala profesionistă va începe la ora 19.00 şi va fi transmisă live.

  Location
  Centru Multifunctional Craiova

  Date/Time
  Date(s) - 01/04/2017
  All Day

  Loading Map....

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.