Drumul Mătăsii – Teatru și Arte Marțiale

  Drumul Matasii - Teatru si Arte Martiale

  Drumul Matasii - Teatru si Arte MartialeCompania de Teatru Passepartout Dan Puric și Institutul de Arta EuroAsiatic prezintă, la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani, spectacolul “Drumul mătăsii”.

  Drumul Mătăsii este primul spectacol din România de teatru non-verbal, dans și arte martiale, îmbinând interesant pantomima, dansul și armele tradiționale chinezești.

  Coproducție a Companiei de Teatru Passepartout Dan Puric și a Institutului de Arta EuroAsiatic, spectacolul pune pe aceeași scena actori talentați, sportivi de performanță și dansatori minunați care pornesc plini de sensibilitate și umor pe vechiul și noul Drum al Mătăsii.

  Acțiunea:

  În urma unei încăierări din vechea piață chinezească, copilul cel mic familiei de mătăsari rămâne orfan. Maestrul (Zhu Rong Fu) însă, îi oferă șansa unei noi familii: școala sa de Wushu. Odată ajuns la vârsta potrivită, Yi (Paul Cimpoieru) pleacă pe celebrul Drum al Mătăsii, însoțit de prietenii săi, Er și San (Silviu Man și Veronica Stoian). Împreună trec prin tot felul de aventuri în Mongolia, Georgia, deșertul Arabiei, se rătăcesc puțin și prin România, ajungând în cele din urmă la destinație: în Europa – unde lucrurile însă nu par să fie chiar cu totul roz …

  Bilete online

  Location
  Teatrul de pe Lipscani

  Date/Time
  Date(s) - 25/02/2017
  7:00 pm - 10:00 pm

  Loading Map....

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.