Cupa Internațională și Cupa Europei la Taekwon-do ITF 2018

  Cupa Europei la Taekwon-do ITF 2018

  Cupa Europei la Taekwon-do ITF 2018Cei mai buni luptători de Taekwon-do din Europa promit să facă spectacol la Sibiu. Peste 1350 de sportivi din 28 de țări europene se adună la finalul lunii în Sala “Transilvania”, unde se desfășoară două evenimente de amploare: Cupa Internațională de Taekwon-do ITF pentru copii și cadeți (25-26 octombrie) și cea de-a noua ediție a Cupei Europei la Taekwon-do ITF (26-28 octombrie).

  Două dintre cele mai mari competiții de Taekwon-do din Europa se vor desfășura în acest an la Sibiu. Iubitorii sportului sunt aşteptaţi la Sala “Transilvania”, între 25-28 octombrie, să vizioneze spectacolul artelor marţiale oferit de sportivi din România, Rusia, Bulgaria, Italia, Cipru, Armenia, Franţa, Finlanda, Anglia, Irlanda, Polonia, Germania, Ucraina și alte țări europene.

  Campionii Europei din anii precedenți și campionii mondiali recent desemnați la Cupa Mondială desfășurată la Sydney, Australia, vin la Sibiu să cucerească noi medalii. La Cupa Europei, cea mai mare competiție europeană de Taekwon-do ITF, se va aduna în acest an un număr record de participanți, aproximativ 1350 de sportivi din 28 de state europene fiind așteptați săptămâna viitoare la Sibiu.

  Înainte de startul Cupei Europei, la Sala Transilvania se va desfășura Cupa Internațională de Taewkon-do ITF pentru Copii și Cadeți, un eveniment grandios, organizat an de an în cele mai frumoase orașe din Europa. Între 25-26 octombrie, micii sportivi, viitori campioni la Taekwon-do, vor concura şi vor face spectacol în cadrul evenimentului, ţintind la cele mai înalte poziţii în clasamentul general.

  Ceremonia de deschidere oficială a Cupei Europei este programată sâmbată, 27 octombrie, de la ora 18:30, în Sala “Transilvania”.

  Dublul eveniment este organizat de PUMA Club Sibiu, sub egida Federaţiei Române de Taekwon-do ITF şi a Federaţiei Europene de Taekwon-do ITF. Proiectul este cofinanţat de Primăria Municipiului Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu.

  Sursă: Tribuna.ro

  Location
  Sala Transilvania - Sibiu

  Date/Time
  Date(s) - 25/10/2018 - 28/10/2018
  All Day

  Loading Map....

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.