ADCC România Open Championship

  ADCC Romania Open Championship

  ADCC Romania Open ChampionshipCel mai puternic turneu No Gi din Romania are loc pe 7 octombrie 2017 în Sala “Unirea” Dobroesti, începând cu ora 10:00. Sala se află la 10 minute de Mega Mall București.

  ADCC România Open Championship este organizat de ADCC România, Asociatia Pro BJJ și Clubul Absoluto și reunește la start sportivi din țară și străinătate în divizii valorice astfel:

  • Copii, Începatori (sub 2 ani de experiență în stiluri cu componență de grappling: BJJ, judo, lupte, sambo, kempo etc.),
  • Intermediari (între 2 și 4 ani de experiență în stiluri cu componență de grappling: BJJ, judo, lupte, sambo, kempo etc.)
  • Avansați (peste 4 ani de experiență în stiluri cu componență de grappling: BJJ, judo, lupte, sambo, kempo etc.)

  Competiția este deschisă oricărui practicant de arte marțiale sau sporturi de contact, indiferent de naționalitate, club sau federație de care aparține. Nu sunt solicitate taxe suplimentare în afara celei de înscriere în competiție.

  Categoriile de greutate (nu se acceptă nicio toleranță la cântar și taxa de înscriere nu se înapoiază) se pot verifica aici, iar regulamentul competiției ADCC România aici.

  Timpul de desfășurare a meciurilor:

  • Copii: 5 min. Primele 2 min nu se punctează. 2 min de prelungire dacă este egalitate perfectă la finalul celor 5 min regulamentare
  • Incepatori: 5 min. Primele 2 min nu se punctează. 2 min de prelungire dacă este egalitate perfectă la finalul celor 5 min regulamentare. Finalele: 6 min. Primele 3 min nu se punctează. 3 min de prelungire dacă este egalitate perfectă la finalul celor 6 min regulamentare,
  • Intermediari și Avansați: 6 min. Primele 3 min nu se punctează. 3 min de prelungire dacă este egalitate perfectă la finalul celor 6 min regulamentare. Finalele: 8 min. Primele 4 min nu se punctează. 4 min de prelungire dacă este egalitate perfectă la finalul celor 8 min regulamentare.

  Cântarul oficial: 9:00

  Taxa de inscriere: adult sau master – 90 lei (adult + master 140 lei), sub 18 ani – 60 lei.

  Data limita de inscriere: 1 octombrie, ora 23Ș59

  Bilet spectatori: 20 lei – sportivii și antrenorii nu plătesc biletul de intrare.

  Mai multe informații: contact@absoluto.ro sau telefon 0723.522.445

  Location
  Sala Unirea

  Date/Time
  Date(s) - 07/10/2017
  All Day

  Loading Map....

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.